Samen bouwen aan je toekomst!
AAAPrint deze pagina

Bert Callens


Vanaf 1 februari 2011 ben ik werkzaam op de Hoogakker.  Nog een “groentje” op deze school dus, maar niet in “het vak”. Hiervoor heb ik bijna 19 jaar, met veel plezier (groep 4 t/m 8, coördinator leerlingenzorg, stagecoach), op de Kennedyschool in Breda-noord gewerkt.  Wel altijd in beweging geweest maar binnen de eigen organisatie en nu dus maar eens de stap gezet naar een geheel nieuwe werkomgeving. Nou ja, geheel nieuw, als ouder van een “Hoogakkerkind” kende ik de school natuurlijk al wel een beetje. En nu mag ik, als leerkracht, mijn steentje bijdragen aan de ontwikkeling van alle kinderen op de Hoogakker. Een uitdaging die ik, in samenwerking  met de kinderen, ouders en collega’s, graag aanga.

Als vader van vier kinderen  is mijn vrije tijd al aardig ingevuld (chauffeuren naar -en supporteren op-  voetbalveld, paardrijden, disco, zwemles, scouting etc., overigens met veel plezier… hoewel die zwemles….).
De tijd die mij nog rest besteed ik vooral aan mijn band “Twice Dice” (www.twicedice.nl),  wat pingelen op mijn gitaar, luisteren naar muziek, het kijken naar  een goede film en af en toe eens naar “de Parel van het Zuiden”.
In de vakanties vind je me vaak terug op het strand van Egmond of ergens in het Franse land.

Groet,
Meneer Bert