Samen bouwen aan je toekomst!
AAAPrint deze pagina

Cindy Dillisse

leerkracht

Ik ben Cindy Dillisse, momenteel leerkracht van groep 4/5 op de Blokmoeren. In 1994 ben ik gestart op de Hoogakker als invalster op de Blokmoeren. Na een aantal keer ingevallen te hebben, kwam er een vacature vrij bij een startende kleutergroep op het hoofdgebouw. De keuze viel daarbij op mij en met veel plezier startte ik daar in een groepje met 5 kleuters. Dit groepje groeide uit tot een volledige kleutergroep.

Daarna heb ik een aantal jaren in de kleuterbouw gewerkt. Het leuke van werken met kleuters vond ik het spontane en niet volgeplande rooster. Je had zelf de vrijheid om de lessen in te vullen al naar gelang de belevingswereld van de kleuters. Hierna heb ik een aantal jaren in  groep 3 gewerkt. Leuk om te zien dat de kinderen rond kerst al kunnen lezen. Na een aantal jaren groep 5 en 6 te hebben gedaan, werk ik nu in groep 4/5. Ook deze leeftijdsgroep vind ik erg leuk. Je hebt een heel leuk wederzijds contact met de kinderen.

Naast mijn werk heb ik ook de studie remedial teaching gevolgd. Ik vind het nog steeds een uitdaging om kinderen met leer- en/of gedragsproblemen de goede richting op te helpen. Al kun je hier maar een stukje in bijdragen, dan geeft dat al heel veel voldoening. Daarnaast doe ik jaarlijks allerlei cursussen en workshops om goed verbonden te blijven met mijn werk. Ik werk nog steeds met heel veel plezier en passie in het onderwijs.

Ik heb thuis ook een gezin, Daan van 15 en Sam van 9. We wonen in Ulvenhout waar de jongste ook naar school gaat. De oudste zit op het Mencia. In mijn vrije tijd zing ik in een band en probeer ik zoveel mogelijk leuke dingen te ondernemen met mijn gezin, familie en vrienden.