Samen bouwen aan je toekomst!
AAAPrint deze pagina

Elma Quinten

leerkracht

Mijn naam is Elma Quinten.

Sinds 1985 ben ik werkzaam in het basisonderwijs.

In 2000 ben ik als invalleerkracht gestart aan De Hoogakker. En sinds 2008 heb ik aan deze school een vaste aanstelling.

Voordat ik op De Hoogakker kwam werken, heb ik gewerkt aan verschillende basisscholen, onder andere in de provincie Zeeland. Dit waren kleine basisscholen, die moesten werken met combinatieklassen bestaande uit 2 of 3 groepen bij elkaar.

Ook heb ik gewerkt aan een speciaal onderwijs school gericht op onderwijs aan het slechthorende en spraaktaalgebrekkige kind.

Omdat ik ook bevoegd ben als Remedial Teacher heb ik ook regelmatig leerlingen en groepen extra begeleiding geboden op allerlei vakgebieden.

Momenteel heb ik dus een parttime functie aan De Hoogakker. Deze vul ik in met verschillende werkzaamheden voor allerlei groepen, ondersteuning van groepen  en extra begeleiding van leerlingen.

Voor mij blijft het een uitdaging om kinderen die zich bewust worden een eigen persoon te zijn een basis te bieden van waaruit zij de hen omringende wereld kunnen verkennen en ervaren.

Naast mijn werk houd ik van: mijn dochter en mijn twee katten.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om creatief bezig te zijn, te lezen, een legpuzzel te leggen,  het theater te bezoeken, te badmintonnen en op zijn tijd ook lekker niets te doen!

Tot zien op De Hoogakker.