Samen bouwen aan je toekomst!
AAAPrint deze pagina

Ester de Bock


 

Nadat ik in 1992 ben afgestudeerd aan de ALO (Academie Lichamelijke Opvoeding) ben ik een tijd werkzaam geweest als instructrice op diverse sportscholen. Toen ik na een aantal jaar bedrijfsleidster was besefte ik dat ik toch iets miste. Ik wilde met kinderen werken en echt iets aan hun ontwikkeling bijdragen. In 1998 ben ik daarom de verkorte deeltijd Pabo gaan doen en toen ik in 2000 mijn diploma kreeg ben ik in Vught op een school voor kinderen met leer en gedragsproblemen gaan werken.

In 2002 ging mijn oudste zoon naar de Hoogakker en wilde ik dichter bij huis werken, ik kon als invalster op de Hoogakker beginnen in de groepen 8, 7 en 3. Na een jaar als remedial teacher op Burgst kon ik als groepsleerkracht beginnen in groep3, waar ik heel blij mee was omdat het een school is met een hele goede sfeer. Niet alleen in het team, maar ook tussen de kinderen, vandaar dat alle drie mijn kinderen ook hier naar school gaan.

 

In mijn vrije tijd ben ik bezig met een studie voor Dyslexie Specialist, klus ik aan ons huis, volleybal, lees graag trillers en ga zo vaak mogelijk op vakantie.