Samen bouwen aan je toekomst!
AAAPrint deze pagina

Jet de Jong


Mijn naam is Jet de Jong. Ik ben sinds 2002 werkzaam op de Hoogakker en heb de afgelopen jaren in verschillende bovenbouw groepen gestaan op zowel locatie Wandelakker als locatie Blokmoeren. De laatste jaren sta ik voor groep 8, waar ik de kinderen mag begeleiden in hun leerproces en voorbereiden op de grote stap richting het voortgezet onderwijs. Er wordt natuurlijk heel hard gewerkt, met als einddoel een passend advies en een mooie score op de eindtoets, maar is er ook ruimte voor een hoop gezelligheid. Het schoolkamp en de afscheidsavond van de school zijn dan voor de leerlingen toch wel hoogtepunten. 

Ik hoop dat ik alle kinderen iets kan meegeven of bijbrengen wat ze de rest van hun leven kan helpen in de maatschappij en dat ze terugkijken op een mooie basisschoolperiode met een geweldig laatste jaar.

Naast mijn groepstaak, zit ik ook in de bovenschoolse werkgroep CAO, de MR van de Hoogakker en ben ik BHV-er.

Buiten school, houd ik ervan om met mijn gezin, vrienden en familie gezellig samen te zijn en uitstapjes te maken. Verder vind ik het leuk om te reizen en verschillende plekken van de wereld te ontdekken.