Samen bouwen aan je toekomst!
AAAPrint deze pagina

Marlieke de Vaan


Hoi allemaal,

Mijn naam is Marlieke, ik ben nu 27 jaar en ik werk sinds vorig schooljaar op de Hoogakker. Ik deed hier een zwangerschapsverlof en had daarna het geluk dat ik mocht blijven. Sinds dit schooljaar heb ik fulltime groep 1/2 op de locatie Wandelakker.

Hiervoor heb ik een aantal jaar op een andere basisschool gewerkt en kennis mogen maken met verschillende jaargroepen en niveauverschillen. Omdat ieder kind anders is, leert ieder kind op zijn eigen manier. Ik wil ze daarom de ruimte bieden om zich te ontwikkelen en zo hun leerstijl te ontdekken.

Ik vind het mooi om te zien hoe verbaasd kinderen kunnen zijn als er iets wat ze geleerd hebben, herkennen of toe kunnen passen. Ik vind het belangrijk dat kinderen in een veilige en sociale leeromgeving persoonlijke succeservaringen op kunnen doen. Dit maakt ze tot wat ze zijn en daar draag ik graag een steentje aan bij.

In mijn vrije tijd ga ik samen met mijn moeder en zusje graag naar NAC. Daarnaast houd ik erg van sporten, maar ben ik ook graag creatief bezig. Ik vind het fijn om actief bezig te zijn, maar ik vind een rustige avond op de bank ook zeker niet verkeerd.

Tot ziens!

Marlieke