Samen bouwen aan je toekomst!
AAAPrint deze pagina

Suzy Lekatompessy


Mijn naam is Suzy Lekatompessy, ik ben 24 jaar oud en woon in Breda. In juni 2014 ben ik afgestudeerd aan de PABO te Dordrecht als leerkracht, gespecialiseerd in de onderbouw. 
Ik heb voor deze leeftijdsgroep gekozen omdat hier mijn passie ligt, maar ook de meeste uitdaging wat betreft het werken als leerkracht. Een dag werken bij de kleuters is nooit hetzelfde! Ik vind het belangrijk dat een kind de aandacht krijgt die nodig is om het zo ver mogelijk in zijn of haar ontwikkeling te brengen. Ik vind het fijn dat ik hier samen met de andere leerkrachten van groep 1/2, een bijdrage aan mag leveren!

 

Daarnaast vind ik het belangrijk dat kinderen met veel plezier naar school komen. Door het creĆ«ren van een veilige leeromgeving waarin rust en structuur belangrijke rollen spelen, hoop ik dit doel te kunnen bereiken! 

 

Naast het werken als leerkracht ben ik in het weekend en de vakanties werkzaam in een Indisch eethuis genaamd Klein Java. Verder vind ik het leuk om te dansen, lekker  te koken, reizen en houd ik van gezelligheid samen met mijn vrienden en familie!