Samen bouwen aan je toekomst!
AAAPrint deze pagina
Rechten en verantwoordelijkheden

Er kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend aan, noch aanspraak gemaakt worden op de inhoud van deze website. Hoewel bij de samenstelling van de inhoud van deze internetsite de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt betracht, bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie (na verloop van tijd) verouderd of niet (meer) correct is. Nustsbasisschool De Hoogakker is niet aansprakelijk voor de eventuele schade die zou kunnen voortvloeien uit het gebruik van gegevens uit de door Nustsbasisschool De Hoogakker gecreƫerde site.

Nustsbasisschool De Hoogakker wijst hierbij alle aansprakelijkheid af voor schade ten gevolge van het gebruik van deze gegevens of gegevens waarnaar links op deze site(s) verwijst (verwijzen). De gegevens op deze site kunnen zonder waarschuwing worden gewijzigd. Nustsbasisschool De Hoogakker geeft geen garanties met betrekking tot de aard en de inhoud van de informatie van de site en is niet aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Iedere aansprakelijkheid voor eventuele schade ten gevolge van toegang tot en het gebruik van de site, wordt door Nustsbasisschool De Hoogakker uitdrukkelijk afgewezen.

Tevens wordt geen garantie geboden voor het foutloos en ononderbroken functioneren van de site.Verwijzingen of verbindingen naar andere sites of bronnen die niet eigendom zijn van Nustsbasisschool De Hoogakker zijn slechts opgenomen ter informatie van de gebruiker van de site Nustsbasisschool De Hoogakker is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van deze sites of bronnen. Nustsbasisschool De Hoogakker aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud, advertenties, producten of andere zaken op dergelijke sites of bronnen of beschikbaarheid. Nustsbasisschool De Hoogakker is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade of verlies veroorzaakt door of in verband met het gebruik van of door het afgaan op de inhoud.


Foto's op deze website zijn gemaakt door Brechtje Op de Beek in voorjaar 2017 en door Odyllia Fotografie -info@odylliafotografie.nl- in juni 2014. De foto's mogen hergebruikt worden mits nadrukkelijk de bron vermeld wordt.